top of page

Orde in je leven, 
rust in je hoofd

Ervaar je teveel stress ? Je leven organiseren, het is niet altijd even gemakkelijk.

 

Iedereen komt in zijn leven wel eens op een punt dat hij/zij piekert of last heeft van spanningen en vermoeidheid. Je ziet de bomen niet meer door het bos en je hebt iemand nodig, die je weer op het juiste spoor zet. Je hebt nood aan rust, orde en structuur en tegelijkertijd aan energie.

 

Te veel stress zorgt voor lichamelijke en mentale klachten en hebben een negatieve invloed op onze prestaties, onze relaties en ons geluk. Maar je staat er niet alleen voor.

 

Mensen, die continu in hun hoofd bezig zijn, zich moeilijk kunnen concentreren, last hebben van wisselende emoties, zich lusteloos voelen, fysieke klachten hebben zoals slecht slapen of vermoeidheid, begeleid ik met concrete oefeningen en opdrachten zodat ze zich meer ontspannen voelen, beter hun grenzen kunnen aangeven, beter kunnen omgaan met stress, fysiek goed in hun vel zitten, … kortom weer sterk en veerkrachtig in het leven staan. Vaak ook mensen, die kampen met een burn-out.

 

Studenten begeleid ik bij hun studie. Ik help hen bij het opmaken van een planning, het aanpakken van uitstelgedrag, hun eigen valkuilen leren kennen, meer ontspannen door het leven te gaan en positief naar de toekomst te kijken.

 

Tenslotte help ik mensen bij time-management. Ik leer hen een realistische planning te maken en prioriteiten te stellen, waardoor ze minder stress hebben, productiever zijn, efficiënter werken en uiteindelijk meer tijd hebben om leuke dingen te doen.

 

Met een grote dosis empathie, wil ik er graag zijn om mensen meer rust te laten ervaren en gelukkig te zijn in hun leven.

 

Voel je welkom om contact op te nemen met mij als je vragen hebt. Ik sta graag voor je klaar. 

bottom of page