top of page

Opnieuw
leven vanuit
innerlijke rust 

!Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten meer aan, nieuwe aanmeldingen waarschijnlijk mogelijk vanaf 2023!

 

 

Ik ben Ingrid De Lausnay (°1969) en werk in De Living als psychotherapeut.

 

Als je je niet goed, verdrietig, onrustig, kwaad... voelt, kan ik samen met jou kijken naar wat er aan de hand is en samen met jou zoeken naar hoe je terug meer evenwicht kunt gaan ervaren.

Of misschien voel je eigenlijk niet zo veel meer? Of loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan, maar heb je er geen idee van hoe je het anders zou kunnen doen?

Misschien gaat het allemaal wel, maar blijft er toch iets knagen? Of zit er ergens een diep verlangen dat trekt, maar heb je geen idee hoe je het zou kunnen integreren in je leven?

 

Iedereen bezit diep in zichzelf een sterke levenskracht, een vermogen om spontaan en evenwichtig te kunnen handelen, om te rusten als dat nodig is, om te genieten, zich goed te voelen bij zichzelf en bij anderen…

Dit kan echter helemaal ondergesneeuwd zijn door alles wat je hebt meegemaakt, en dan kan wat je nu voelt bv. vooral heel veel onrust, onveiligheid, stress, kwaadheid, verdriet… zijn.

Tijdens de therapie zoeken we naar manieren om weer in contact te komen met je oorspronkelijke kracht, om deze terug meer te gaan ervaren en ook als hulpbron te gebruiken om de pijn die je hebt opgelopen te kunnen toelaten en er op een constructieve manier mee te kunnen omgaan.

 

Ik ben integratief psychotherapeut, wat betekent dat ik technieken uit verschillende therapeutische stromingen gebruik, afhankelijk van wat aansluit bij jou en wat je op dit moment nodig hebt.

Mijn 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie gaf mij een holistisch kader met aandacht voor lichaam en ziel, emoties, gedachten, gedrag, de mensen met wie we samenleven, de generaties voor en na ons…

En instrumenten om orde in de chaos te scheppen en verandering te initiëren.

 

Als je denkt dat dit jou misschien zou kunnen helpen, neem dan zeker eens een kijkje op mijn website: www.onderweg-zijn.be. Je kan ook rechtstreeks contact met mij opnemen via info@onderweg-zijn.be of telefonisch (0456/364 915).

bottom of page