top of page
blaadje.jpg

Lotgenoten/therapiegroep burn-out

 

 

Wat: 6 workshops van 2 ½ uur (donderdag 3, 10, 17 februari, 10, 17, 24 maart van 13u - 15u30)
Kosten: 300 euro incl. materialen als geluidsbestanden en een boek

(bij een NL zorgverzekering vraag naar de mogelijkheden van vergoeding via de mail: info@praktijksandhi.be)

Deelname: maximaal 6 personen.
Begeleiding: Angela Arts, psychosociaal therapeut

 

Je bent moe. Je voelt: 'Ik wil wel, maar ik kan niet meer.' Het voelt alsof je niet meer mee kan met de rest en je lichaam je tegenwerkt. Kom ik hier nog uit?

'Ik kan me niet meer focussen, ik heb slaaptekort, ik ervaar dat ik steeds meer negatievere gedachten heb. Hoe kom ik weer krachtiger in het leven te staan?'

Er wordt een burn-out bij je geconstateerd... Hoe nu verder? Hoe krijg ik mezelf weer in balans?

Deelnemen aan de lotgenoten- therapiegroep kan dan een stap in de goede richting zijn.

 

Deze reeks wordt reeds jaren aangeboden in Antwerpen en nu ook in Essen.

Wij bieden een ondersteunende reeks van 6 opeenvolgende workshops aan, waarbij je gaat ervaren wat ontspanningsoefeningen in combinatie met therapie oefeningen je kunnen geven tijdens een burn-out.

Er worden therapeutische oefeningen aangereikt om onze dagelijkse patronen helder te krijgen. Wat wil ik veranderen? En wat heb ik nodig om mezelf in balans te krijgen of houden?

We gaan weinig doen, maar heel veel ZIJN

Door met lotgenoten die dezelfde diagnose hebben als jij in aanraking te komen, gaat het proces van acceptatie sneller en herken je veel bij de ander. Dit geeft je weer erkenning voor wat er gaande is met jezelf.

“Ik heb de lessen als heel leerrijk ervaren. Het heeft me echt heel veel inzichten gegeven in het hele proces van een burn-out én in mezelf. Ik vind het ook heel positief dat de docent het zelf ook heeft meegemaakt. De kleine groep ervaar ik ook als een plus want het schept een vertrouwensband. Je zit onder lotgenoten en je durft vertellen wat je bezig houdt/ wat je raakt.De reeks is een ondersteuning in je herstelproces.Alle aspecten (meditatie, relaxatie, yoga, informatie, oefeningen ...) waren bijzonder zinvol.Ik vind de reeks een absolute aanrader voor al wie geveld werd door een burn-out”

“Als ik terugkijk van waar ik kom, kan ik niet ontkennen dat ik veel sterker ben geworden.  Dit wil ik ook kunnen teruggeven aan mensen die het nodig hebben. Je hebt mij ook tools gegeven waar ik mee verder wil en dank je daarvoor. Dus voor mij niks dan goed, ook het feit dat de lessen die je geeft alle kanten kunnen uitgaan, naargelang de vraag op dat moment. Dan is het ook goed dat de groep niet te groot is. Dus ik zou zeggen, doe zo verder want voor mij was het alleszins de moeite waard en een hele verrijking.”

Voor meer reacties zie: Burn-Out | Praktijk Sandhi

 

Deze reeks kun je volgen ter aanvulling van therapie, maar ook op zichzelf staand.

bottom of page