top of page

Ontdek meer over jezelf en wat jij nodig hebt

Iedereen kan problemen tegenkomen, in het leven voor moeilijke keuzes komen te staan of eens een ander perspectief nodig hebben. Dan kan het helpen om hierover te praten met een psycholoog, om je verhaal te kunnen vertellen en in dialoog nieuwe inzichten op te doen om weer verder te kunnen.

​​

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de KULeuven als Master in de Klinische psychologie. Ervaring heb ik enerzijds kunnen opdoen in een residentiële setting waarbij ik gewerkt heb met diverse psychische problematieken bij (jong)volwassenen en ouderen en anderzijds bij bedrijven in training, begeleiding, rekrutering en learning & development. Vanuit deze bredere achtergrond kan ik op zowel binnen privécontext als werkcontext begeleiding en ondersteuning bieden.

​Waarvoor kun je bij mij terecht?

  • Psychologische begeleiding 

     * Thema’s: zelfbeeld, identiteit, verandering, onzekerheid, verlies,                      loopbaan, stress, angst, depressie, …

  • Stress en burn-out coaching

  • Loopbaancoaching en sollicitatietraining

  • Assessment en competentieanalyse 

  • Psychodiagnostiek (neuropsychologisch onderzoek, persoonlijkheidsdiagnostiek)

Wat kan je verwachten van onze gesprekken? 

Ik zal proberen jouw beleving te doorgronden door jouw gedachten, je gevoelens en je gedrag te verkennen. Daarnaast bekijken we ook de context waarin deze voorkomen en jouw persoonlijke (leer)geschiedenis. Door dieper in te gaan op je problemen en klachten, krijgen deze soms al een andere betekenis.

 

Doorheen de begeleiding kunnen elementen in een ander perspectief geplaatst worden en kunnen de verhoudingen en patronen ertussen duidelijker zichtbaar worden. Pas zodra je de dingen kan zien zoals ze werkelijk zijn, kan je begrijpen waarom je (in bepaalde omstandigheden) bepaalde dingen wel doet en andere niet. 

 

Door dieper in te gaan op deze (deel)aspecten, krijgen we samen een beter inzicht en begrip. Met deze kennis kunnen we vervolgens verder aan de slag en naar verandering toe werken. Samen zullen we verkennen hoe jij tot een betere situatie kan komen.

De stijl die ik hierbij hanteer is reflectiestimulerend, oplossings- en actiegericht. Persoonlijk vind ik het meeste aansluiting bij de gedragstherapeutische en systeemgerichte stroming waardoor ik voornamelijk terugval op deze technieken.

 

Mijn gevolgde opleidingen: 

  • Heden: Postgraduaat Psychodiagnostiek – Thomas More Antwerpen

  • 2021 Stress- en burn-outcoach

  • 2021 Loopbaancoaching

  • 2020 Certified Competency Assessor 

  • 2015 Master in de klinische psychologie – Optie volwassenen - KULeuven

 

Je bent steeds welkom voor een kennismakend gesprek. Zo kunnen we jouw noden en verwachtingen verkennen. Ik kijk ernaar uit om je verhaal te horen en hoor het graag als ik iets voor je kan betekenen.

Misschien tot binnenkort?

0491/54 14 70

info@kimberlysomers.be

www.kimberlysomers.be

bottom of page