top of page

Perspectief zien.
Daar hoef je geen ruimtelijk inzicht voor te hebben

Als uw leven ingewikkeld, eenzaam, verdrietig of zelfs hard is, dan kan een motiverend of duidend gesprek u troost brengen, inzichten geven, een ander perspectief bieden waardoor u weer verder kunt.

 

Staat u bijvoorbeeld voor een belangrijke keuze of dilemma? Ervaart u twijfel, verdriet, leegte, angst? Zou u wat meer over emoties willen leren, of uzelf en anderen beter willen begrijpen? Mag uw zelfvertrouwen wat sterker worden? Lijkt u telkens in moeilijke situaties te komen?  Heeft u een conflict met iemand dat u graag wilt oplossen?

 

Door naar u te luisteren met aandacht en zonder oordeel, vragen te stellen of u vaardigheden te leren kan ik u (weer) op weg helpen, en indien nodig inspireren en motiveren om met de uitdagingen, problemen of veranderingen in uw leven om te gaan.

 

Ik werk sinds 2008 als Coach en Counselor, en heb opleidingen gevolgd in o.a. psychologie, psychopathologie en coaching- en counseling methodieken, en ben gecertificeerd NLP Master Trainer van de Society of NLP.  Tijdens onze gesprekken gebruik ik verschillende interventies en werkvormen; afhankelijk van wat er op dat moment nodig is voor u, en voor uw hulpvraag.

U kunt een consult boeken via www.moniquevandeliefvoort.com

bottom of page